کد خبر: ۱۲۰۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۳
با مصادف شدن ماه مبارک رمضان با روزهای گرم سال، بیشتر افراد تمایل دارند تا بدانند رعایت چه اصولی باعث کمتر شدن حس تشنگی و گرسنگی در طول روز می‌شود.
 با شروع ماه مبارک رمضان و مصادف شدن آن با آغاز روزهای گرم سال، بیشتر افراد تمایل دارند تا بدانند رعایت چه اصولی باعث کمتر شدن حس تشنگی و گرسنگی در طول روز می‌شود. در این بین دغدغه برخی افراد نیز توجه به توصیه‌های طب ایرانی است.

بهترین نوع تغذیه در این ماه مبارک تغذیه‌ای است که از پرخوری در آن جلوگیری شده و مصرف میوه و سبزیجات در آن فراموش نشود. به دلیل فاصله زمانی کمی که بین افطار تا سحر وجود دارد، به شدت توصیه می‌شود تا افطاری سبک‌تر و سحری کامل‌تر مصرف شود.

 توصیه به عدم پرخوری در افطار از آن جهت اهمیت دارد تا افراد در مدت زمانی که تا قبل از خواب باقی است از میوه‌ها استفاده کنند. مصرف میوه و سبزیجات یکی از راه‌های جلوگیری از یبوست در این ماه است.

همچنین برای افرادی که تنها مصرف میوه و سبزیجات باعث مبتلا نشدن به یبوست نمی‌شود، توصیه می‌کنیم تا قبل از خوردن سحری دو قاشق غذاخوری خاکشیر به همراه یک لیوان آب گرم میل کنند.

 عدم مصرف سبزیجات خام در وعده سحری و پرهیز از خوردن غذاهای تند و شور از عوامل مهم جلوگیری از تشنه شدن در این ماه است و مصرف عرق کاسنی و شاه‌تره تأثیر زیادی در عدم احساس تشنگی دارد.

 از آنجا که مصرف نکردن مواد غذایی در طول روز می‌تواند سبب بی‌حالی افراد شود، حتماً از استراحت در طول روز غافل نشوید.

نام:
ایمیل:
* نظر: