مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرامه با اشاره به اینکه متوسط برداشت زیتون در فارس بیش از دو و نیم تن در هکتار است افزود: در شهرستان خرامه پیش بینی میشود که ازاین میزان سطح زیرکشت، مقدارچهارصدتن محصول زیتون به صورت کنسروی و روغنی برداشت شود.
وی خاطر نشان کرد: مهمترین ارقام کشت شده زیتون در خرامه را ارقامی همچون زرد زیتون، تخم کبکی، شنگه، وشیراز تشکیل میدهند.
مدیرجهادکشاورزی شهرستان خرامه تصریح کرد: برداشت محصول زیتون به مدت یک ماه ادامه مییابد و زیتونهای برداشت شده جهت فرآوری به شهرستانهای شیراز و سروستان ارسال میشود.
میرزایی گفت: کاشت ارقام پربازده، شیوههای صحیح مدیریت در مراحل کاشت، داشت و برداشت، بهبود تغذیه، هرس و آبیاری مناسب از علل افزایش محصول زیتون در این شهرستان نسبت به سالهای گذشته است.
وی تاکید کرد: صرفه اقتصادی ارزش افزوده و دیگر فرآوردههای زیتون بسیار بیشتر از فروش مستقیم آن است بنابراین بایستی در راه اندازی صنایع تبدیلی زیتون در استان فارس برنامه ریزی مناسبی صورت گیرد.