مهندس قائمی تصریح کرد: کشت گياه زعفران به علت نياز آبي کم، امکان بهره برداري به مدت7 تا 10 سال در يک نوبت کشت، آبياري در زمانهاي غير بحراني نياز آبي ساير کشتهاي کشاورزان، رشد در زمين هاي شني و رسي، تحمل گياه در برابر آفات و بيماريها، قدرت ماندگاري محصول به مدت طولاني، عدم نياز به ماشين هاي زراعي سنگين، توان جذب نيروي کار در زمان برداشت محصول و اشتغال زايي، سهولت حمل و نقل محصول، در اراضي شهرستان کازرون رو به افزايش است و با توجه به بحران کم آبی در سالهای اخیر، تغییر الگوی کشت و کاشت زعفران می تواند در نحوه استفاده بهینه از آبهای زیر زمینی مؤثر واقع شود که می بایست جهت ترغیب کشاورزان به منظور کشت این گیاه فرهنگ سازی بیشتری صورت پذیرد.
وی افزود: از سال 1392 تاکنون حدود 5/1 هکتار از مزارع شهرستان توسط 4 نفر از مهندسین بسیجی زیر کشت زعفران رفته است که میانگین میزان برداشت در هر هکتار 2 الی 3 کیلوگرم از نوع زغفران باکیفیت و مرغوب است.