در این گزارش آمده است در حدود 90 درصد از سطح زیر کشت ذرت، سویا و پنبه در آمریکا به کشت محصولات تراریخته اختصاص یافته است و مصرفکنندگان آمریکایی بسیاری از انواع مواد غذایی تهیه شده از این محصولات مانند روغن، شکر و غیره را مصرف میکنند. همچنین 50 درصد زمینهای زراعی آمریکا در سال 2013 به زیر کشت سه محصول تراریخته ذرت، پنبه و سویا رفته است و 93 درصد سطح زیر کشت سویا در آمریکا به کشت سویای مقاوم به علفکش اختصاص دارد.
همچنین در این گزارش آمده است که تعداد صفتهای تراریخته که به محصولات کشاورزی منتقل شده در مورد مقاومت به حشرات، چهار هزار و 809 مورد، تحمل به علفکش، شش هزار و 772 مورد، کیفیت محصول، چهار هزار و 896 مورد، خصوصیات زراعی، پنج هزار و 190 مورد، تحمل به ویروس، هزار و 425 مورد و تحمل به قارچ، هزار و 191 مورد است. همچنین شرکتی که بیشترین مجوز را دریافت کرده است، شرکت مونسانتو با هزار و 782 مجوز و بعد از آن شرکت پایونیر با هزار و 85 مجوز است.
بر اساس این گزارش سویای تراریخته متحمل به علفکش در مقابل دیگر محصولات تراریخته از بیشترین مقبولیت در بین کشاورزان آمریکایی برخوردار است.
گزارش کامل وزارت کشاورزی آمریکا در زمینه کشت محصولات تراریخته در تارنمای مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران به نشانی
http://irbic.ir/index.aspx?siteid=2&siteid=2&siteid=1&pageid=309 قابل دسترسی است.
گفتنی است، بر اساس گزارشی که از آخرین وضعیت محصولات تراریخته تجاری در پایان سال 2013 توسط سرویس بینالمللی دستیابی به و استفاده از بیوتکنولوژی کشاورزی (ISAAA) منتشر شده است، آمریکا همچنان کشور برتر تولید کننده محصولات تراریخته در جهان با سطح زیر کشت 70.1 میلیون هکتار است. همچنین بر اساس این گزارش اولین ذرت تراریخته مقاوم به خشکی در سال 2013 توسط دو هزار کشاورز آمریکایی در 50 هزار هکتار کشت شده است.