شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
berooz
۰۲:۰۳:۱۱
کد خبر: ۴۵۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۶
رییس دانشگاه کار خرم‌دره گفت: شتاب‌زدگی و سرقت ادبی از مهم‌ترین آسیب‌های حوزه پژوهش است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج علمی پژوهشی فارس به نقل از خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، "منصور عباسی‌نیکو" در نشست هم‌اندیشی پژوهشگران شهرستان خرم‌دره با اشاره به اهداف این جلسه، اظهار کرد: این جلسه در راستای معرفی آثار ارزشمند پژوهشگران و همچنین گفت‌وگو و آشنایی پژوهشگران با یکدیگر و معارفه صاحبان آثار برگزار شده است.

وی در رابطه با پژوهش به سه محور ارزش و جایگاه پژوهش، ضرورت‌ها و اسباب و لوازم پژوهش و خطرات و مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد اشاره کرد و گفت: ارزش و شأن جامعه را می‌توان با کار پژوهشی مشخص کرد و جامعه‌ای که درآن کار پژوهشی انجام می‌شود انحطاط و سقوط نخواهد داشت.

عباسی‌نیکو در ادامه اظهار کرد: یک محقق می‌تواند با داشتن نیت الهی و در نظر گرفتن رضای خدا، خدمت به خلق‌الله، شجاع بودن و آشنایی با پیشینه پژوهشی، شهامت داشتن، امانت‌دار بودن و ارج نهادن به آثار تحقیقاتی دیگران، اسباب پیشرفت خود و جامعه خود را فراهم آورد.

وی در ادامه با اشاره به برخی آسیب‌های حوزه پژوهش، تصریح کرد: نخستین چیزی که از محبوبیت یک پژوهشگر می‌کاهد این است که کار تحقیقاتی برای کسب شهرت باشد. شتاب‌زدگی، سرقت ادبی و ... نیز از دیگر آسیب‌های کار پژوهش به شمار می‌رود.

در ادامه این جلسه، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خرم‌دره نیز ضمن قدردانی از نویسندگان و پژوهشگران و تبریک روز پژوهش، تاکید کرد: امر پژوهش با سختی‌ها و محدودیت‌ها و در عین حال لذت معنوی و روحی و فایده ماندگار همراه است.

حجت‌الاسلام قسمت‌علی صمدی با تاکید بر ضرورت شناساندن نویسندگان و پژوهشگران برتر شهرستان به مردم، عنوان کرد: جای تاسف دارد که برخی از شهروندان نویسنده‌های شهر خود و تالیفات آن‌ها را نمی‌شناسند.

وی در ادامه، رسانه‌ها را ابزاری توانمند برای معرفی اهالی قلم و پژوهش دانست و افزود: نشریات منطقه و استان باید ستونی از نشریه خود را برای معرفی نویسندگان و پژوهشگران استان و شهرستان اختصاص دهند.

صمدی با تاکید بر اینکه در دنیای امروز پشتوانه قدرت کشورها، متفکران و اندیشه‌ورزان هستند، گفت: هر کشوری که سریع‌تر به یافته‌های بنیادی علمی دست یابد و آن را در جهت رشد تکنولوژی به کار گیرد، می‌تواند زودتر به شاخص‌های توسعه برسد، زیرا در دنیای پیچیده و پیشرفته امروزی، تداوم حیات و بالندگی هر کشوری منوط به پیشرفت و استقلال علمی، تحقیقاتی، پژوهشی و فناوری آن است.

نام:
ایمیل:
* نظر: