يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳
berooz
۰۴:۲۳:۳۹
کد خبر: ۹۶۸۷۷
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۵
کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز
مطالعات علمی مختلف نشان داده است، مصرف اسفناج به کاهش استرس اکسیداتیو، بهبود سلامت چشم، پیشگیری از سرطان و تنظیم فشار خون، کمک می کند.

به گزارش خبرنگار سازمان بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری استان فارس به نقل از "وب دا" در شیراز، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، با اشاره به اهمیت اسفناج بر سلامتی، گفت: اسفناج به عنوان پیش ساز ویتامینA، دارای مقادیر بالایی از زیگزانتین و لوتئین است، که می تواند به محافظت از چشم در برابر آسیب های ناشی از نور خورشید، کمک کند.

"فاطمه صادقی"، افزود: مطالعات علمی نشان داده که مصرف اسفناج با کاهش ریسک ابتلا به سرطان های پروستات و سینه مرتبط است؛ همچنین مصرف اسفناج می تواند در کاهش فشار خون و خطر بیماری های قلبی عروقی موثر باشد.

او با توجه به تمام اثرات سودمند مصرف اسفناج بر سلامتی، آگاهی از این نکته را ضروری دانست و ادامه داد: افرادی که سابقه ابتلا به سنگ های کلیوی دارند، باید از مصرف بالای اسفناج خودداری کنند، زیرا می تواند زمینه ساز ایجاد سنگ های کلیوی اگزالات کلسیمی شود.

صادقی در ادامه، گفت: اسفناج دارای مقادیر بسیار بالای ویتامین Kاست، که در لخته شدن خون نقش دارد، بنابراین در افرادی که داروهای ضد انعقاد خون مانند وارفارین مصرف می کنند، مصرف اسفناج باید محدود باشد

نام:
ایمیل:
* نظر: